Снимка: VIP Brorther

Семейството на Тачо и Жени Калканджиева, което бе в центъра на сюжета на VIP Brother, се раздели. След като удари шамар на Зорница Линдарева, Тачо бе принуден да напусне шоуто. По правилник насилието не се толерира и това натежа при решението снощи.

Още по темата
Своето мнение дадоха всички замесени в скандала, както и Домсъветът на Образцовия дом.

Всъщност в него няма нищо образцово, когато на масата има алкохол. Шамарът на Тачо се оказа вследствие на пресушените чашки по време на рождения ден на Иво Аръков. Съквартирантите стигнаха до кавги на висок тон заради бутилка вино, която вместо на трапезата бе запазена за готвене. Това предизвика скандал между Жени и Камелия Воче, а подпийналата Зорница се намесваше с неадекватни коментари. Те пък провокираха пияният Тачо да защити съпругата си с физическо насилие.

Самата Зорница заяви пред част от съквартирантите, че е напуснала Тачо заради системно насилие, но по-късно в изповедалнята отрече това и заяви, че за първи път получава шамар. Тя бе категорична, че не одобрява поведението му, но не пожела да вземе ясно становище дали съпругът на Жени да остане в шоуто.

Политбюрото, в лицето на Йорданка Христова и Евгени Минчев, гласува "за" извеждането на Тачо от къщата, но с различни мотиви. Христова се позова на правилника, докато за Минчев просто той не е ВИП и няма място сред другите участници.

Жени поиска съпругът й да остане до нея и да му бъде даден втори шанс, зрителите също бяха раздвоени. Думата бе дадена и на "героя" на вечерта, който се извини за поведението си на Зорница.

В крайна сметка решението на Биг Брадър бе Тачо да си стегне багажа и да напусне шоуто завинаги.

Драмата отмени предвидените номинации, като продуцентите съобщиха, че пусканите sms-и ще бъдат дадени за благотворителност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase